miércoles, 11 de mayo de 2011

Per a Mari Pau


Diumenge passat ens vam reunir les tres amigues teues de la foto a pegar la xarradeta a ca Ramonet. Entre altres coses, vam parlar de tu, del temps que fa que no et veiem, de totes les voltes que ens has dit que en fer bon oratge ens juntaríem, que de La Mateta no ixes quan vens al teu poble…

Com nosaltres et trobem a faltar, vam pensar que potser tu a nosaltres també (encara que no ho semble clar). Per tant, aprofitant que portava la càmera del cumple de ma tia Laura, vam decidir fer-nos una foto i posar-la al blog.

T’enviem, doncs, un retratet per a què ens tingues present, acompanyat d’un cabàs de besaetes.

4 comentarios:

Mari Pau dijo...

Gràcies amigues, vos vull un muntó, tu saps que per a mi sou les millors amigues de món, de veres, no exagere. Tens tota la raó dient que vos veig molt poc... i jo sí que vull vore-vos i xarrar amb vosaltres però resulta que quan jo puc reunir-me amb vosaltres és un dissabte de vesprada i sempre pense que vos estaré molestant si vos cride perquè potser planejareu anar a algun centre comercial o de marxa per ahí.
Resumint, el dissabte o dissabtes que vulgueu en feu un toc i jo córrec rauda a ca Ramonet a reunir-me amb vosaltres, siga amb una, amb dues o amb les tres amigues. I esteu molt guapes.

Johnny dijo...

Tienes muy buenas amigas y tu luces regia mi Conchi querida.

maria esther dijo...

El cridare promte.

Johnny dijo...

Conchi luces fabulosa